De afgelopen weken hebben wij grote veranderingen ondergaan. We zijn namelijk van huisstijl veranderd; de MCAdventure banner(s) en het logo is volledig vernieuwd met andere elementen en een volledig andere uitstraling waardoor deze onze visie nog beter uitstraalt. Ook onze website heeft een grote verandering ondergaan: het gehele oude design is op de schop gegaan en verruilt voor een volledig ander design met een frissere look-and-feel.
Huisstijlverandering
Onze huisstijl is volledig vernieuwd en deze is voorlopig al te bekijken op onze social media. Deze veranderingen zullen wij de komende periode voortzetten zodat alles met betrekking tot MCAdventure hieraan volledig geaffillieerd is. Deze komende periode kan het dus (nog steeds) het geval zijn dat er een aantal huisstijlveranderingen gaan plaatsvinden.
Website
Ook de website is voorzien van een volledig nieuw design en heeft dus ook een volledig nieuwe look-and-feel gekregen met een oranje basiskleur. De website is vanaf nu ook volledig mobiel- en tabletvriendelijk zodat je deze altijd kunt bezoeken, waar je ook bent. Wij hebben getracht zoveel mogelijk informatie op de website weer te geven. Ben je van mening dat er bepaalde informatie onjuist is of dat je bepaalde informatie mist? Dan kun je contact opnemen met Bram. Contacteren kan via de teampagina.