Hé, daar is de kerstman!

Alle sneeuwvlokjes dwarrelen langzaam weer naar beneden, je voelt de ijzige winterlucht in je gezicht en de kerstboom kan weer versierd worden. Beleef wonderlijke momenten op de schaatsbaan, of probeer zoveel mogelijk blikken om te werpen in de blikkenkraam. Het is tijd voor de winter en de kerst!

Dit evenement is afgelopen.

Planning

Elke avond van 19:15 t/m 24:00. 

Whitelist uit                                                                    19:15

Openingsceremonie                                                    19:30

Christmas in the Sky                                                    20:30

The Magical Christmas Tree                                     21:30

Christmas in the Sky                                                    22:00

Whitelist aan                                                                  24:00

Tijdens shows zullen de meeste attracties en activiteiten tijdelijk sluiten. 

Vier en beleef Kerstmis in MCAdventure

Kling klokje, klingelingeling...

Zing mee onder de kerstboom

Geen kerst zonder een traditionele, grote kerstboom met kerstballen! Zing met anderen de leukste kerstmelodieën mee of geniet van de gezellige kerstsfeer. Pas echter wel op voor de dennen; deze kunnen prikken!

Tijdens de kleine show ‘The Magical Christmas Tree’ zal de magie van de feestdagen de kerstboom overnemen, en het betoveren tot een magische vertoning waar iedereen van kan genieten! Kom langs en laat je betoveren door Kerstmis in MCAdventure!

Kerst zoals je het nog nooit beleefd hebt

Het licht is klaar, de muziek klinkt en het vuurwerk knalt! Tijd voor Christmas In The Sky! Een fantastische show met spectaculair licht, water en vuurwerk die je absoluut niet mag missen! Beleef samen kerst in een gehele andere dimensie, kerst in MCAdventure!

De tweede versie van Christmas In The Sky is nu nog mooier dan eerst!  Laat je betoveren door de fantastische effecten. Sommige van deze effecten, waaronder geluiden zijn te beluisteren via MCAudio. Meer informatie vind je hier.

Christmas In The Sky (2016)

Oei, wat glad.. Niet uitglijden!

Beleef mooie momenten tijdens het schaatsen

Ben je niet bang om uit te glijden en houd je van schaatsen? Mooi! Trek gauw de schaatsen aan welke je kunt huren bij het Schaatsverhuurkraampje en kom gezellig, met andere bezoekers, schaatsen tijdens Kerst in MCAdventure. Pas wel op dat je niet valt!

Ben jij een streber en wil jij de allerbeste worden? Dan dien je zo veel mogelijk te schaatsen! En hoe langer je schaatst, hoe beter je er in wordt! Zodra je beter wordt heb je minder kans om uit te glijden op het ijs!

Ga de uitdaging aan of kom gezellig, samen met je vrienden schaatsen!