Media

Let op!

Momenteel is het nog niet mogelijk om een Mediarang aan te vragen. Houd voor meer informatie onze website en sociale kanalen in de gaten.

In MCAdventure worden regelmatig door gebruikers (bezoekers & medewerkers) opnamen gemaakt voor YouTube, Twitch of andere videodiensten waarop video’s geüpload kunnen worden. Natuurlijk vinden wij het fijn dat dit gedaan wordt en daarom wordt dit ook gestimuleerd met een speciale rang; de Mediarang. Deze desbetreffende rang heeft één extra functie waar bezoekers niet over beschikken; de gebruikers die over de Mediarang beschikken, hebben de mogelijkheid om te vliegen over het park om zo betere opnamen te kunnen maken.

Natuurlijk zijn er enkele vereisten waaraan je dient te voldoen wanneer je een aanvraag indient voor een Mediarang. Je video’s moeten van een dusdanig goede kwaliteit zijn; dat wil zeggen dat de videokwaliteit (resolutie) goed te noemen is. Ook dienen je video’s goed te zijn bekeken en je hebt genoeg abonnees die je desbetreffende videokanaal volgen. Deze vereisten worden getoetst nadat je een aanvraag hebt gedaan voor een Mediarang.

Heb je deze vereisten goed doorgenomen en denk jij dat je het in je hebt om opnamen te maken over MCAdventure? Vraag dan nu een Mediarang aan! Een aanvraag kun je indienen door op de knop hieronder te klikken. Daarna dien je het formulier naar waarheid en helemaal volledig ingevuld te hebben.