MCAdventure Helpdesk

Vanaf nu maken wij gebruik van een nieuw systeem, de MCAdventure Helpdesk. De helpdesk is te bereiken via help.mcadventure.nl en het systeem zal worden ingezet bij vragen, opmerkingen of problemen vanuit jouw kant maar ook vanuit onze kant. Op deze pagina zal worden uitgelegd hoe je de helpdesk kunt gebruiken en hoe deze nu precies werkt. Raadpleeg voordat je contact met ons opneemt de kennisbank en bekijk of daar je vraag al tussen vermeld staat.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Onze ondersteuningsmedewerkers helpen je graag en staan voor je klaar.

Neem contact op met ons via de Live chat functie

Wanneer er een staflid beschikbaar is, kun je met ons een live chat starten, waar je je vragen over MCAdventure kunt stellen en gelijk antwoord krijgt op jouw gestelde vraag. Mocht je vraag na het beëindigen van de live chat nog niet beantwoord zijn, dan streven wij ernaar je toch van een antwoord te voorzien binnen 7-14 dagen.

Neem contact op met ons via het contactformulier

Stappenplan:

Manier 1:

Navigeer naar http://www.mcadventure.nl/contact en wacht tot het formulier verschijnt. Vul daarna de benodigde gegevens in en klik, wanneer je klaar bent, op de knop ‘Versturen’. Wil je het gehele formulier leeg maken? Dat kan met de knop ‘Resetten’. Je opmerking is verzonden en we hebben deze succesvol ontvangen. Wij streven er naar om je mail binnen 3 à 4 dagen te beantwoorden.

Manier 2:

Navigeer naar help.mcadventure.nl. Klik op de knop ‘Neem contact op’ rechts bovenin het scherm en klik vervolgens op ‘Kom in contact’. Vul daarna de benodigde gegevens in en klik, wanneer je klaar bent, op de knop ‘Versturen’. Wil je het gehele formulier leeg maken? Dat kan met de knop ‘Resetten’. Je opmerking is verzonden en we hebben deze succesvol ontvangen. Wij streven er naar om je mail binnen 3 à 4 dagen te beantwoorden.

 

Kennisbank raadplegen

Bekijk de kennisbank op: help.mcadventure.nl/nl/kb.

Je kunt ook bekijken of je vraag misschien al in de kennisbank vermeldt staat. Vele veelgestelde vragen staan hier al reeds in verwerkt. Al deze zogenoemde ‘artikelen’ zijn zorgvuldig nagekeken en gecheckt door onze ondersteuningsmedewerkers, zodat er alleen informatie in staat waar je ook écht iets aan hebt en uiteraard worden er regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd.

Heb je hulp nodig? Wij staan voor je klaar!